Milenijski Cilji

    SLOGA logo SkupnaPrihodnost2015-RGB

Pravno obvestilo

Lastnik spletne strani je Sloga platforma - Platforma za razvojno sodelovanje in humanitarno pomoč.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. 

Piškotek običajno vsebuje naslov strežnika, iz katerega je bil poslan, življenjsko dobo in naključno generirano vrednost. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij, vendar je lahko preko komunikacije med strežnikom in uporabljenim spletnim brskalnikom spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev in omogoča tudi enostavno sledenje uporabnika. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. 

Te podatke, zbrane s pomočjo piškotkov, bomo varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.ke. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. 

Uporabljamo naslednje piškotke:

Na spletni strani www.nalijem.si se za spremljanje statistike obiska spletne strani uporablja sistem Google Analytics, ki lahko na ta način zbira podatke o uporabnikih iz različnih spletnih mest in zbrane podatke lahko uporablja tudi za različne lastne namene. Štirje piškotki beležijo naslednje podatke o uporabniku za namen vodenja statistike obiska: 

__utma

2 leti

Google Analytics - zbiranje podatkov za statistiko ogledov spletne strani

__utmb

30 minut

Google Analytics - zbiranje podatkov za statistiko ogledov spletne strani

__utmc

do konca seje

Google Analytics - zbiranje podatkov za statistiko ogledov spletne strani

__utmz

6 mesecev

Google Analytics - zbiranje podatkov za statistiko ogledov spletne strani

cc_analytics

1 leto

Vaša nastavitev za Google Analytics piškotke

cc_social

1 leto

Vaša nastavitev za Socialna omrežja


Piškotki omogočajo prepoznavo različnih obiskovalcev in beleženje njihovih obiskov ter na ta način pomagajo izboljšati spletno stran.

 Upravljanje in brisanje piškotkov

S piškotki lahko upravljate tako, da kadarkoli spremenite nastavitve zasebnosti na spletni strani ali pa v nastavitvah brskalnika spremenite način, kako brskalnik uporablja piškotke. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani.

 

logo-srs

Slogino spletno informiranje financira Ministrstvo za zunanje zadeve. Vsebina ne predstavlja uradnega stališča Vlade Republike Slovenije.